SWELL EXTRA CHG antiseptiline seep, 1000 ml

5.90 (sisaldab KM)

TOODE LAOS- tarne 1-3 tööpäeva

  • Swell Extra CHG on mõeldud antiseptiliseks kätepesuks
  • Toode sobib kutsealaseks kasutamiseks meditsiinasutuses ja toiduainetööstuse ettevõtetes ning kohtades, kus on vajalik sage hügieeniline kätepesu
  • Tootes on kasutatud nahasõbralikke pindaktiivseid aineid ning niisutavat pehmendavat ja kaitsvat komponenti, mis ennetavad naha kahjustumist, kuivamist ja ärrituvust ning tagavad naha niiskustasakaalu ja normaalse pH taseme
  • Tänu toote aktiivainele kloorheksidiin diglükonaat pakub SWELL EXTRA CHG püsivat ja pikaajalist kaitset ning omab laialdast antimikroobset toimet.
  • Koostis: Aqua, D-gluconic acid, compound with N,N”-bis(4-chlorophenyl)- 3,12-diimino-2,4,11,13-tetraaza- tetradecanediamidine (2:1) (CHDG)2% (active ingredient), Lauramine Oxide, Cocamidopropyl Beta- ine, Cocamide Dea, Glycerine, Citric acid, Sodium Chloride. Sisaldab biotsiidi! Enne kasutamist lugeda läbi kaasas olev juhend!
  • 1000 ml pumbaga pudel

KASUTAMINE
Antiseptiline kätepesu – niisketele kätele ja küünarvartele kanda 3 ml SWELL EXTRA CHG seepi ja pesta 30 sek. Erilist tähelepanu tuleb pöörata sõrmeotste, -vahede, randmete ja peopesade hoolikale pesemisele. Peale toimeaega käed hoolikalt loputada ja kuivatada.
Operatsioonieelne naha antiseptika –patsiendi keha pestakse 25 ml-i tootega, korrates seda kaks korda. Soovituslik on protseduuri teha päev enne operatsiooni ja ka operatsiooni toimumise päeval. Peale pesu loputada patsiendi keha veega ja kuivatada puhta rätikuga.

 

Tootja

CHEMI-PHARM